Hírlevél
inspira

Kozmetikai termékek, bio-kozmetikumok, bőrápolás, szépségápolás

Belépés
Keresés

Elfelejtett jelszó
Termék kereső
Ref szám:
vagy magyarnév:
vagy angolnév:
Keresés kifejezésre:
Az Inspira Cosmetics termékeinek kifejlesztését a természet inspirálta. A forgalmazott termékek köre négy alapvetően különböző csoportot alkot.

Egyedülálló a svájci Alpok gyógynövényeinek fantasztikus hatóanyagait kiaknázó és a szépség szolgálatába állító nagyon exkluzív termékcsoport a Suisse Absolue.Ezen termékek között, mind professzionális, mind pedig lakossági felhasználásra készült termékek megtalálhatók. Ezen termékek formulája a Janssen Cosmeceuticaltól származik, amely biztosíték a magas hatóanyag tartalomra és a termékek tisztaságra. A Skin Accent termékcsoport a Janssen Cosmeceutical termékeinek, szabadalmainak önálló hasznosításából került kifejlesztésre, az egyes aktív hatóanyagok más természetes, növényi hatóanyagokra történő cseréjével, illetve a régebbi Janssen termékek – mint például az első generációs algamaszkok – továbbfejlesztésével. Az Inspira Med+ termékei a kozmetika gépekkel történő és plasztikai sebészet kezeléseit követő regeneráció elősegítése érdekében alkalmazhatók igen nagy hatékonysággal, valamint önálló koncepciót képvisel a gyümölcssavas mélyhámlasztás. Az Inspira Wellness+ termékek a natúr wellness élményét kínálják.

Mindezek az alapvető részletek szakszerű vállalatirányítással és a Janssen Cosmeceutical, mint testvér-vállalat tudományos know-how-jával együttesen garanciát adnak a természetes növényi hatóanyagok leghatékonyabb alkalmazására. Gazdag tapasztalatok a kozmetológia, az orvostudomány és az összes biológiai, organikus és botanikai összefüggés területén össze lettek kapcsolva az Inspira Cosmetics kutató és fejlesztő munkájában a modern technológiával és tudománnyal a mai fogyasztók szükségleteinek megfelelően, amely biztosíték az exkluzív bőr- és testápolás élményére és az azzal járó látványos eredményekre.
Suisse Absolue: A termékcsalád készítményei bio-kozmetikumoknak minősülnek, amelyek gyártását a növények leszedésétől a krémek csomagolásáig ellenőriznek és tanúsítanak. Termékeink tisztaságát és környezetre gyakorolt káros hatások mentességét az ECOCERT® - Biominősítés garantálja. A Suisse Absolue termékek természetes növényi hatóanyagokat tartalmaznak. A Svájci Alpokban honos gyógynövények különleges hatóanyagai olyan növényekből származnak, melyeknek extrém magasságban erős UV sugárzás alatt kellett helytállniuk és az ellenőrzött biológiai művelés során nyerték el a hamisítatlan tulajdonságaikat.
A termékcsoport aktív hatóanyagaihoz a természet értékes alkotóanyagokat szállít és csodálatos hatásokat mutat. Az antioxidánsok nagy mennyisége és más radikális szabadgyök megkötő anyagok, kiegészítő sejtvédő-mechanizmusok és ózonsemlegesítő tulajdonságok éppen úgy tipikusak az alpesi flórában, mint a nedvességtároló poliszacharidok és gyulladás-gátló flavonoidok magas mennyisége. Mindezen tulajdonságok becsomagolva a termékekben a szép és egészséges bőr létrehozásának vagy megőrzésének a szolgálatába lettek állítva.
A termékcsaládban egyaránt megtalálhatók az otthoni ápoló- és professzionális készítmények is, a legújabb technológiával kifejlesztve. A sorozat fő hatóanyagai között különleges helyet foglal el a havasigyopár kivonat amely egy öregedés-ellenes varázsformula és fantasztikus ápoló, valamint feszesítő hatással rendelkezik és gyakorlatilag minden bőrtípusra alkalmazható.
A termékcsoport egyik többlet-előnye az, hogy a meggyőző eredmények már a konzekvens alkalmazás rövid ideje után láthatóak és érezhetőek. A termékek optimális nedvességgel töltik fel a bőrt és megvédik az összes negatív környezeti befolyástól, mint például a hideg, a szél, erősebb napsugárzás.
Skin Accents: A termékcsalád a JANSSEN COSMECEUTICAL eredményeire és szabadalmaztatott hatóanyagaira épül. A termékcsoportban megtalálhatók a lágy zselé kapszulák, amelyek apró, koncentrált, adalékanyag-mentes ajándékok a bőrnek. A szépség koncentrátumok, hatékony és azonnali segítséget nyújtanak a ráncok elleni küzdelemben, illetve a peel off első és második generációs algamaszkok. A termékek fő hatóanyagai mint az argán olaj, a varázsdió, a tamarindusz, Ázsiai gázló biztosítják a különleges élményt és eredményt a kezelés alatt és után egyaránt.
Inspira Med+: Az Inspira Cosmetics többi termékéhez hasonló magas minőség és hatóanyag tartalom ebben a termékcsaládban is egyesül. Az Inspira: Med+ termékei két csoportra oszthatók az egyik a klinikai-gépi kezelések, mint az IPL, lézer, mikrodermabrázió vagy hidrodermabrázió hatékony kiegészítő termékei, a másik egy teljes klinikai mélyhámlasztó program gépi kezelés nélkül, amely segítségével a bőr maximális megújulást nyer annak kockázata nélkül, hogy a felső réteg a sok hámlasztás következtében megvastagodna. A termékek használata szakorvos vagy kozmetológus felügyelete mellett ajánlott.
Inspira Wellness+: Az Inspira Cosmetics Wellness+ termékei a Janssen Spa World termékeiből kiinduló fejlesztést követően kerülnek a piacra. Ezen termékcsoport a modern testápolás és a wellness élmény összekapcsolása által természetes teljességet és kikapcsolódást ad a stresszes világunkban. A termékek alkalmazása során a teljes kikapcsolódás élménye párosul a legmodernebb bőrápolással. A termékválaszték tartósítószer és adalékanyag mentes, természetes, aktív hatóanyagokat, illóolajokat tartalmazó termékekből áll.
info@inspira-hungary.hu +36 30 311-7007 © 2009 Hungarian Beauty Kft. Minden jog fenntartva
x
Feliratkozás hírlevélre


A hírlevélben értesülhet legújabb termékeinkről, akcióinkról, tanfolyamainkról és sok hasznos tudnivalóról a Jannsen Cosmeceutical-lal kapcsolatosan. Amennyiben regisztrált partnerünk, nem kell a hírlevélre külön jelentkeznie, azt automatikusan küldjük Önnek, hacsak korábban le nem mondta és ismételten kapni kíván.
x
Kérjük adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét!

 

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik az Ön törvényes jogait. A vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat.


Általános rész:

A megrendelések feladása a webáruházba kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül. Megrendeléseket csak magyar nyelven fogadunk el, más nyelven a szerződéskötés nem lehetséges a webáruházon keresztül. Amennyiben egyéb módot preferál kérjük az elérhetőségünk menüpontban jelzett módon vásároljon. A webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során a szállítási és számlázási adatok megadására is sor kerül. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, illetve az olyan jogosultsággal rendelkezők, akik nem minősülnek fogyasztónak (kozmetikus, wellness terapeuta stb.) részére bruttó nagykereskedelmi árak. Amennyiben valamely technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a honlapon, az áru elküldése vagy személyes átvétel esetén a számla kiállítása előtt közöljük a helyes árat és annak elfogadásáig az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Amennyiben a tévedést az áru kiküldéséig nem ismertük fel és az ár kedvezőbb a valós árnál, úgy Ön a téves kedvezőbb árra jogosult, míg amennyiben kedvezőtlenebb áron vásárolt, úgy a különbözetet a hiba felismerésétől számított 5 munkanapon belül visszajuttatjuk az Ön által megadott bankszámlára vagy postai úton. A megrendeléssel a felek között létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, azokat nem iktatjuk, ugyanakkor elektronikus úton lehetőség van a megrendeléseket akár a webáruház adminisztrációs felületéről, akár üzletünkben az Ön részére is megküldött visszaigazoló e-mail másolati példányának megkeresésével ismételten hozzáférhetővé tenni. Bármilyen kérdés, kérés észrevétel esetén vegye fel velünk a kapcsolatot munkanapokon 10-18 óra között az elérhetőségeink menüpontban található valamely módon.

A jótállás (garancia) és a szavatosság:

A webáruházban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

Minden vevőnek a vásárlástól (áru átvételétől) számított 8 munkanapon belül az addig nem rendelt termékek tekintetében elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. A vevő nem veheti használatba a terméket. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Az üzletünkben személyesen vásárolt, valamint az Ön által korábban már bármikor vásárolt termék ismételt vásárlása esetére (próba utáni vétel) nem vonatkozik az elállási jog. Bármely más az árukkal kapcsolatos kifogás esetén is azt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben a hibát, hiányosságot a vásárlástól számított legkésőbb 30 napon belül a termék egyidejű visszajuttatása mellett közli cégünkkel.

Az áru megrendelése:

Termékek megrendelése esetén a későbbi félreértések elkerülése végett, kérjük, hogy elsősorban a honlap vásárlás menüpontját használja. Amennyiben ettől eltérő módot választ, úgy a nem írásban (fax, e-mail, levél) leadott megrendelések esetén a megrendelt áruk vonatkozásában a Társaságunk által készített feljegyzés az irányadó, a felek azt tekintik érvényesnek, amelyet a vásárló tudomásul vesz. Az esetleges félreértésekből adódó hibák következményeit  (többletköltség, ismételt kiszállítás díja stb.) a megrendelő viseli. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk, minden más típusú megrendelés esetén a Társaságunk által történő visszaigazolás. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják az a-mailben történő visszaigazolást az áruk összekészítéséről történő értesítés jelenti. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben megrendelésétől számított 2 munkanapon belül valamilyen technikai probléma okán nem érkezik megerősítő e-mail az áruk összekészítéséről (kivéve a 20 munkanap és 48 órás megrendelések) úgy kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén. 48 órás megrendelés leadása esetén kérjük értesítsen telefonon. 20 munkanapos (ingyenes) megrendelés esetén a várható szállítás napját honlapunk házhozszállítás menüpontjáában találja, mely előtt 3 nappal legkésőbb értesítjük e-mailben vagy telefonon. Megrendelését visszavonhatja vagy módosíthatja azon időpontig a megadott elérhetőségeinken, ameddig az áruk összekészítéséről nem kap információt.

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön az Ön által választott időszakon belül veheti át a megrendelését követően az Ön által választott szállítási módnak megfelelően. Személyes átvétel választása esetén a termékeket a megrendeléstől számított 1 hónapig tároljuk, ezt követően sem a termék áráért, sem annak rendelkezésre állásáért nem vállalunk felelősséget. A kiszállítás előtt telefonon és/vagy e-mailben értesítjük. Szállítást csak érvényes és elérhető telefonszám megadása esetén vállalunk. A küldeményeket cégünk közvetlenül vagy futárszolgálattal szállítja. Közvetlen szállítás esetén minden esetben telefonon egyeztetjük az időpontot. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a kézbesítést két alkalommal, míg közvetlen szállítás esetén egy alkalommal kíséreljük meg. Sikertlen kézbesítési kísérlet esetén a meghiúsult szállítás költsége Önt terheli. A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal nyomon követheti a rendelés folyamatát. Cégünk vagy a futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni. Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

20 munkanapon belül történő kiszállítás esetén a megrendelés Budapestre értékhatár nélkül, az ország más területeire bruttó 10.000 Ft-os értékhatár felett minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. Budapesten kívül bruttó 10.000 Ft-os értékhatár alatt a szállítás költsége előre utalással bruttó 1000 Ft, míg utánvéttel bruttó 2000 Ft. A bruttó 60.000 Ft feletti megrendelés már 5 munkanapon belül történő szállítási mód választása esetén az ország egész területére minden esetben ingyenesen kerül kiszállításra. (Referencia szalon esetén az értékhatár 50%-kal alacsonyabb.) 5 munkanapon belül történő kiszállítás Budapest területén utánvéttel bruttó 2000 Ft, előre utalással bruttó 1000 Ft, míg az ország többi területén utánvéttel bruttó 3000 Ft, előre utalással 1500 Ft. A 48 órán belüli kiszállítás minden esetben Budapestre bruttó 5000 Ft, míg vidékre bruttó 10.000 Ft. A 20 munkanapon belül történő szállítás esetén a szállítás időpontja minden hónapban állandó hétre esik irányítószám szerint.

Adatvédelem :

Megrendeléskor és a hírlevélre történő regisztráláskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés vagy a hírlevél továbbítás lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatvédelmi nyilatkozat:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendeléssel létrejövő szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként vagy társvállalkozójaként a teljesítés érdekében működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

x